top of page

INSCHRIJVEN
KERAMIEKCURSUS

Wat leuk dat je wilt deelnemen aan de keramiekcursus bij PEET CRMCS. Schrijf je hieronder in op jouw gewenste datum via de reserverings-module en we ontvangen je graag in de studio. Als je met meerdere personen wilt deelnemen, dan graag per persoon aanmelden via de reserveringsmodule. De minimale leetijd is 16 jaar en de cursus wordt in het Nederlands gegeven.

Na het inplannen via de reserverings-module ontvang je een bevestiging per mail. Ongeveer 1 maand voorafgaand aan de cursus ontvang je een mail met betaallink (betalingsvoorwaarden onderaan deze pagina**).

De cursus bestaat uit 4 lessen van 2 uur verdeeld over 4 aaneengsloten weken. Dit betekent dat het missen van een les onhandig is. Ben je onverwachts toch een les verhinderd dan zoeken we daar een passende oplossing voor. Extra kosten voor het inhalen van een les zijn 20,00 euro.

Beschikbaarheid 2024 * (update 11-01):

Blok 1: vol
Blok 2: vol
Blok 3: vol
Blok 4: vol
Blok 5: vol
Blok 6: vol

Blok 7: vol
Blok 8: vol
Blok 9: vol
Blok 10: vol
Blok 11: vol
Blok 12: vol

  • Instagram
  • Facebook

*let op:
- bovenstaande beschikbaarheid geeft een indicatie aan, het is niet realtime. Indien het blok hieronder is geselecteerd en de agenda blijft leeg, dan is het volgeboekt. Kies dan een ander blok en check de agenda.

** Betalingsvoorwaarde: Na het sturen van de mail met betaallink kun je tot 7 dagen voorafgaand aan de cursus de deelname afmelden en wordt het geld terug betaald verminderd met 20 euro administratie kosten. Bij annulering tussen 7 tot 3 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 72 uur voor aanvang van de startdatum wordt het cursusgeld niet terugbetaald, tenzij er een vervanger gevonden wordt om jouw plek in te nemen. Indien dat het geval is betaal ik het geld terug verminderd met 20 euro administratie kosten.

bottom of page