top of page

INSCHRIJVEN KERAMIEKCURSUS
ZOMERBLOKKEN 1 & 2

Vanwege de grote animo voor de keramiekcursus heb ik besloten om 2 extra zomerblokken aan te bieden. De keramiekcursus valt in de maand Augustus op de dinsdag.

Dus wil je lekker aan de slag achter de draaischijf en leren pottenbakken? Schrijf je dan hieronder in via de reserverings-module voor 1 van de 2 extra zomerblokken. Als je met meerdere personen wilt deelnemen, dan graag per persoon aanmelden via de reserveringsmodule.

Na het inplannen via de reserverings-module ontvang je een bevestiging per mail. Ongeveer 1 maand voorafgaand aan de cursus ontvang je een mail met betaallink (betalingsvoorwaarden onderaan deze pagina**).

De cursus bestaat uit 4 lessen van 2 uur verdeeld over 4 aaneengsloten weken. Dit betekent dat het missen van een les onhandig is. Ben je onverwachts toch een les verhinderd dan zoeken we daar een passende oplossing voor. Extra kosten voor het inhalen van een les zijn 20,00 euro.

Inhoud pottenbaklessen:
Les 1 - Walken & Centreren
Les 2 - Openbreken van de klei & kommen draaien
Les 3 - Afdraaien van de gedraaide kommen
Les 4 - Glazuren van de biscuit gebakken kommen

Kosten cursus: € 160,00 per persoon (minimale leeftijd 16 jaar)
(De prijs van de cursus is incl. klei, stoken en glazuur.)

Beschikbaarheid extra lesblokken*

(update 11-04):

  • Instagram
  • Facebook

Zomerblok 1: startdatum 06-08 10.00 tot 12.00 uur - 1 plek
Zomerblok 2: startdatum 06-08 14.00 tot 16.00 uur - 2 plekken

*let op:
- bovenstaande beschikbaarheid geeft een indicatie aan, het is niet realtime. Indien het blok hieronder is geselecteerd en de agenda blijft leeg, dan is het volgeboekt. Kies dan een ander blok en check de agenda.
- de cursus wordt in het nederlands gegeven.

** Betalingsvoorwaarde: Na het sturen van de mail met betaallink kun je tot 7 dagen voorafgaand aan de cursus de deelname afmelden en wordt het geld terug betaald verminderd met 20 euro administratie kosten. Bij annulering tussen 7 tot 3 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering vanaf 72 uur voor aanvang van de startdatum wordt het cursusgeld niet terugbetaald, tenzij er een vervanger gevonden wordt om jouw plek in te nemen. Indien dat het geval is betaal ik het geld terug verminderd met 20 euro administratie kosten.

bottom of page